You are not connected. Please login or register

UiTM Hagi Koen High School Friendship Programme 2008

Go to page : 1, 2, 3  Next

Go down  Message [Page 1 of 3]

Eralus


Admin
Admin




Click here to download schedule >>Tentative Schedule Hagi Koen
Click here to download form >> Hagi Koen Form


_________________
View user profile http://builder.forumotion.com

Bobbey_gunso

avatar
Senior Member
Senior Member
aik..
mender ape neh sebenarnyer??
konfius!!

View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
baca ler benda tu betul2...
kalao nk berkenalan awek2 jepun boleh datang...
hehehehe


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
ceh, blaja jepun da level3 pun lom tentu lagi leh bbual dgn dorg, hahaha.. Laughing

View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
kekeke...
blaja je lebih..
sedangkan blaja english dari darjah 1 pun tak reti nk speaking gak..
kekeke


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
haah kan, bukan dari darjah1, tapi dari tadika, hahaha.. Laughing

View user profile

Eralus


Admin
Admin
betul cakap blackred99 tu...
dari tadika lagi...
masih tak pandai2..


_________________
View user profile http://builder.forumotion.com

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
tapi leh je nak gi, dpt usha2 awekx jepun dpan mate, selame ni korg tgk kat koleksi dlm hardisk korg je kan, hahaha.. Laughing

View user profile

Bobbey_gunso

avatar
Senior Member
Senior Member
huhu..
koleksi hard disk??
len mcm je bunyinyer..
hehe..

View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
sndiri mau ingat la encik, hehehehe.. Laughing

View user profile

Bobbey_gunso

avatar
Senior Member
Senior Member
haha...
kang kalo bergaul ngan minah jepun yang nak datang neh...
jadi video baru plak....
haha..

View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
yelatu, tapi jage2 la dgn utan belantara.. Laughing

View user profile

osman

avatar
Committee Member
kain pelekat pun kena bawak ka?? hahaha.. pelik2.. nie nak ngorat awek jepun.. adess.. tak fhm bahasa diorang laa pulak..

View user profile http://www.osmanadli.com

osman

avatar
Committee Member
kain pelekat pun kena bawak ka?? hahaha.. pelik2.. nie nak ngorat awek jepun.. adess.. tak fhm bahasa diorang laa pulak..

View user profile http://www.osmanadli.com

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
yela, utk dorg pakai nak sunat, hahaha.. Laughing

View user profile
haah la..diorg blom sunat..haha

weih..black red..ko nak g ke?

mcm menarik jer..

kat skola aku dlu pon ada je bt menda nih
diorg nih, klu kite layan die..ckp2 dgn die..at the end of the event, diorg akan bg satu cenderahati..

dlu aku dpt kipas..kipas jepun..kipas tangan tu..lawa.. cheers

View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
ko nak gi ke acousticmeetconcrete? pjg tol name anda ni..

dulu time aku skola menengah, ade gak dak jepun dpt skola aku, akau pengawas, so leh la dekat2 dgn dorg tapi english dorg limited gile, tensen nak borak dgn dorg..

View user profile
haha..aku dlu dpt bdak jepun yg boleh la ckp english..
tp diorg yg datang masa tu mcm tahap bru masuk kolej/lepas skola..
so suam2 la sembang pon..

ye la..rasa nak pergi la..
jom pergi jom..

View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
ish, serius ke ni? kang dorg ckp jepun aku tak paham lak, kalo dorg leh speaking pun susa gak, aku tak reti speaking, huhuhu.. Shocked

View user profile
haha..
klu japang aku pon xreti..

klu inggeris tu..aku terpaksa la nak skipping..haha

black red..aku serius nih..nak g la..
tgk donlod borang nih..
kne cepat..die nak 40 org jer..

View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
hehehehe..

weh, serius ke ko nak gi ni? aku ade satu syarat die aku tak bkenan la, tu yg aku mcm malas je..

View user profile
apa?
bwk kain pelikat?
haha..
ilek ar..

View user profile

Bobbey_gunso

avatar
Senior Member
Senior Member
mane tau diorang carik pemuda2 melayu ker..
sangkut satu dua kan best..
haha..

View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
betul2..
awek japang ni cute2 woo....
geram je tgk...hehehe


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
serius ar, kalo yg comel tu mmg comel thp dewa.. kulit pun merah2 je kalo kene panas.. Very Happy

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 3]

Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum