You are not connected. Please login or register

Perlantikan Ahli Jawatankuasa Persatuan Bangunan 2009-2010 (Update!!!!)

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Message [Page 2 of 5]

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
topic panas ni, hahaha..
jage bahase weh, kang lecturer bace lak..
tegur menegur tak salah, just be cool sket k..

View user profile

virus


Newbie
Newbie
topik panas ni...
harap anda boleh meluahkan apa perasaaan ada di sini..
tappi jaga bahasa ok...
nanti kena band plak..
TOPIK PANAS SEKARANG YDP YANG LAME LETAK JAWATAN...
TAPI MENGAPA???
ADA BOLEH KOMEN TENTANG TOPIK INI...

View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
virus wrote:sapa sokong YDP yang kita pilih baru2 ini tetap memegang jawatan YDP??
..
Kalau nk sokong or vote..masuk ler thread ni

http://builder.forumotion.com/general-board-f8/vote-for-setuju-ke-ydp-di-tukar-t213.htm


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

virus


Newbie
Newbie
CEPAT SOKONGGGGGGGGGGGGG

View user profile

sakura

avatar
Newbie
Newbie
i rasa mungkin ada kebaikan untuk beliau kot...
jadi, semua pihak patut tenang untuk masalah mcm ni...
kita tengok apa yang akan berlaku....

View user profile

virus


Newbie
Newbie
BELIAU ....???
THAN???
YANG LAIN???
MACAM MANE ??

View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
virus wrote:?????/
jadi sapa jadi YDP skg???
aku rasa kene buat kick off lagi ar ni ??
alah aku rasa tak payah pilih jadi YDP dah....
penasihat tau lect boleh jadi YDP...
tu lagi memudah kan pesatuan ini begerak,,,
sebab semua keputusan ada lah hak penasihat n lect..
jadi aku rasa yang patut jadi YDP adalah pihat atasan sendiri....

SAPA SOKONG????
siapa jadi tu...
hanya ajk-ajk je yang tau..or pensyarah sendiri...
betul juga kata ko..
biar pensyarah je jadi YDP kan..
habis cerita...

AKU SOKONG!!!!


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
sakura wrote:sekom semua...
hai...
saya baru lg...

saja nak bg pendapat sikit....
rasa2 nya persatuan kita mcm ada masalah besar jew...

apa yang telah terjadi ni??

tp la kan...
pada pandangan saya la...
betul gak apa yg si VIRUS ni cakapkan...

biar lect jew jadi YDP....
tutup ceritew...
semua biar lect yang uruskan...
pelajar semua x payah masuk campur....
kitew tgok sendiri lew,...\waktu
kick off....
lect yg uruskan...
mereka x bagi pun pelajar uruskan...
mungkin lect pun giler kuasa kot....

dulu mungkin mereka nih x pernah pegang jawatan kot...

eh...
tetiba tercabul pulak mulut ni...
maaf bebanyak kalau tersilap kata....
tapi betul lew apa yg saya katakan nih...
kita sendiri dapat melihat...
dapat tengok...
kalau baru tuh..
perkenalkan ler diri kat Sini ye..


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
sakura wrote:i rasa mungkin ada kebaikan untuk beliau kot...
jadi, semua pihak patut tenang untuk masalah mcm ni...
kita tengok apa yang akan berlaku....
untuk YDP ke??
takde kebaikkanyer pun..
hanya kebaikkan untuk orang lain je...


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
tapi nape hek jadi camni?
Uncle, ko cite sket kat aku..
kat luar aku tak dgr ape2 pun..

View user profile
wow..cerita panas ni..
ngape boleh jadi camni?
ada hasutan ke apa?

atau yg dah dilantik xlayak di mata pensyarah?

mana pergi sistem demokrasi?

sy ni bukanlah nak sebelahkan mana2 pihak..dgn ydp yg kena letak jawatn pun sy xbrape kenal..
tp perlulah ada penjelasan..

"pensyarah xnak pisang berbuah 2 kali"??
apa maksudnya ni?

View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
BuildeR99 wrote:tapi nape hek jadi camni?
Uncle, ko cite sket kat aku..
kat luar aku tak dgr ape2 pun..
aku pun tak tau sgt ape yg terjadi..
just tau dari salah seorang ajk...
YDP kena letak jawatan..dan akan ditukar...
memanglah tak dengar ape2 lagi..
baru je meeting semalam,n aku pun baru dapat tau semalam gak...


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
AnnabethMaribelaCarson wrote:wow..cerita panas ni..
ngape boleh jadi camni?
ada hasutan ke apa?

atau yg dah dilantik xlayak di mata pensyarah?

mana pergi sistem demokrasi?

sy ni bukanlah nak sebelahkan mana2 pihak..dgn ydp yg kena letak jawatn pun sy xbrape kenal..
tp perlulah ada penjelasan..

"pensyarah xnak pisang berbuah 2 kali"??
apa maksudnya ni?
tak tau ler camne leh jadi camni..
ini semua keputusan pihak pensyarah..
pelajar tak leh bersuara or menentang langsung...
hasutan tu...tak tau lak aku..maybe ajk-ajk lebih mengetahui...
mungkin yg di lantik tak layak di mata pensyarah..tapi pada aku..dah cukup layak...
yup...inilah yg di namakan demokrasi dalam malaysia..
sedih camni..
kalau ini mcm...sampai bile2 ler UiTM takkan jadi 'world class' universiti..haha...
so mane YDP dan ajk-ajk ni??tak masuk beri penjelasan ke??


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
em, tapi kadang2 org yang dicalonkan tu bukan dia nak pun jawatan tu, tapi member2 die pekenakan die time penamaan tu, tu yang die terpakse jadi tu, ni ape yang aku tgk la slalunye..

View user profile

virus


Newbie
Newbie
??????????????????????
???????????????????????
?????????????
?????????????????
???????????????

??????????

biar kan je apa pun yang terjadi kat persatuan ...

kita tgk je ....

macam mane persatuan ni berjalan........

kalau elok kita ikut...

kalau tak elok kita tak ikut lah and kita komen lah kat sini....

yang penting skg kita ENJOYYYYYYYYYYYYYYYYY

View user profile

xaxian

avatar
Moderator
Moderator
yer..
betul tuh virus...
aku setuju...
tunggu n lihat...
hahaha...


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

virus


Newbie
Newbie
ko kenal kan diri boleh??
sapa name ??
hehehehheheehhe
ko pun setuju gak....????
alah biar kan je ...
yang penting kita enjoy ..
yang lain biar pesatuan yang buat ..
kitatgk dan lihat je...

View user profile

xaxian

avatar
Moderator
Moderator
betul2...
kita enjoi jer utk sem nih...
sem depan kita berdiam diri ar...
huhuhu...
aku dah menyesal sem lepas bayar yuran persatuan awal...
dah ar bayar rm50...
sem nih aku x bayar kot...
huhuhu...
coz sem lepas aku x dapat apa2 pun...
x join sukan,,,,
builder nite pun atas tiket org lain....
so rm50 aku hangus mcm tuh jer...
x ada tolak ansur kali nih untuk aku bayar yuran persatuan...
hahaha...
yg lain jgn ikut cara aku nih...
coz aku bertindap pada tempat yg betul...
hahaha


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

virus


Newbie
Newbie
kenapa dgn ko??
ko bertindak dengan betul??
siapa ko sebnarnya???

View user profile

virus


Newbie
Newbie
sapa YDP yang korang lantik hari tu ???
aku lupa name dia ar....

View user profile

virus


Newbie
Newbie

View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
virus wrote:sapa YDP yang korang lantik hari tu ???
aku lupa name dia ar....
fizan

BuildeR99 wrote:em, tapi kadang2 org yang dicalonkan tu bukan dia nak pun jawatan tu, tapi member2 die pekenakan die time penamaan tu, tu yang die terpakse jadi tu, ni ape yang aku tgk la slalunye..
tapi YDP yg di lantik kali ni bukan sebab terpaksa..
or member saje dajal die..
dari sem lepas..kiteorang dah memang plan untuk jadikan die YDP...
mule2 dah seperti yg di rancang..tapi sekarang..lain lak jadinyer...



Last edited by Uncle on Sun Jan 18, 2009 10:55 am; edited 1 time in total


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

xaxian

avatar
Moderator
Moderator
virus wrote:sapa YDP yang korang lantik hari tu ???
aku lupa name dia ar....

bukan ex-YDP tuh kawan ko ker???
aku selalu tgok dier bersama gan ko jerw...
siap satu kelas lag tuh...
ko pulak x kenal dier...
ko nih sajer jer nak bangkitkan rasa segan silu pada beliau kan...
hahaha............


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
sape lak si virus ni??
dah ler tak perkenalkan diri....


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

virus


Newbie
Newbie
Uncle wrote:sape lak si virus ni??
dah ler tak perkenalkan diri....
my nmae worm...
u have anti-virus???

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 5]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum