You are not connected. Please login or register

adukan masalah anda disini...

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down  Message [Page 9 of 10]

201Smile Re: adukan masalah anda disini... on Thu Aug 28, 2008 7:57 pm

nicecat

nicecat
Committee Member
ha'ah..blagak tol..g mane aje?
aku denga korang da sbuk plih tmpat utk PED tol ke?

View user profile

202Smile Re: adukan masalah anda disini... on Thu Aug 28, 2008 8:13 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
sile adukan masalah anda di sini.. Very Happy

View user profile

203Smile Re: adukan masalah anda disini... on Thu Aug 28, 2008 11:46 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
ala sekadar g terengganu watpe..
ko tunggu abg ko ni buat..
hehehehe


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

204Smile Re: adukan masalah anda disini... on Fri Aug 29, 2008 1:08 am

xaxian

xaxian
Moderator
Moderator
Uncle wrote:ala sekadar g terengganu watpe..
ko tunggu abg ko ni buat..
hehehehe

nak tunggu ko buat???
baik aku tunggu...
huhuhu...


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

205Smile Re: adukan masalah anda disini... on Fri Aug 29, 2008 1:09 am

xaxian

xaxian
Moderator
Moderator
nicecat wrote:ha'ah..blagak tol..g mane aje?
aku denga korang da sbuk plih tmpat utk PED tol ke?

apa tuh PED...
sowie...
slow sikit..
huhuhu...


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

206Smile Re: adukan masalah anda disini... on Fri Aug 29, 2008 1:12 am

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
ceh, ko nak bawak dorg gi mane lak uncle..

View user profile

207Smile Re: adukan masalah anda disini... on Fri Aug 29, 2008 1:15 am

xaxian

xaxian
Moderator
Moderator
ko layan jer BR99 ckp mat jenin uncle nih...
huhuhu...
jgn marah uncle...
hihihi...
mcm farah fauzana ckp...
LAYAN....
hahaha...


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

208Smile Re: adukan masalah anda disini... on Mon Oct 20, 2008 1:30 am

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
kecuh ar fizan..shohh shohh..

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

209Smile Re: adukan masalah anda disini... on Thu Oct 23, 2008 12:11 pm

xaxian

xaxian
Moderator
Moderator
hidup penuh berpoya2...
kalau kawin pun x kekal lama....
bila dah dapat yang di idam..
abis manis sepah dibuang....


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

210Smile Re: adukan masalah anda disini... on Thu Oct 23, 2008 10:55 pm

nicecat

nicecat
Committee Member
xaxian wrote:hidup penuh berpoya2...
kalau kawin pun x kekal lama....
bila dah dapat yang di idam..
abis manis sepah dibuang....

alahai..ciannye..menusuk kalbu tol lah pantun...
lembut tubuh mengikut tari...
jgn kecewa masih ada yg sudi..

View user profile

211Smile Re: adukan masalah anda disini... on Fri Oct 31, 2008 7:16 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
xaxian wrote:ko layan jer BR99 ckp mat jenin uncle nih...
huhuhu...
jgn marah uncle...
hihihi...
mcm farah fauzana ckp...
LAYAN....
hahaha...
daripada ape yg ko angan2kan..
g dubai kunun...ceh...hahaha


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

212Smile Re: adukan masalah anda disini... on Tue Nov 04, 2008 8:58 pm

xaxian

xaxian
Moderator
Moderator
tuinggu n lihat jer ar...
ko x tau perancangan sebenar...
just sit n see....
take ur sit adukan masalah anda disini... - Page 9 74149 ....
huhuhu


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

213Smile Re: adukan masalah anda disini... on Wed Nov 05, 2008 11:45 am

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
hahahaha...
iye ler...aku tunggu dan lihat..
jgn cakap je lebih..
silap2 g dlam negara je...kekeke


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

214Smile Re: adukan masalah anda disini... on Thu Nov 13, 2008 6:48 pm

xaxian

xaxian
Moderator
Moderator
alahai...
manyak bunyik jer ko nih...
lu aper hal...
huhuhuhu....


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

215Smile Re: adukan masalah anda disini... on Mon Nov 17, 2008 9:04 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
wahahahaha..
apsal lak...
plan tak menjadi ker...
kekekekeke


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

216Smile Re: adukan masalah anda disini... on Tue Nov 18, 2008 1:15 pm

xaxian

xaxian
Moderator
Moderator
mana ader plan x jadi...
target skrg ke dubai...
kalau x dapat ke indonesia...
kalau ader lebih duit g australia...
kalau ader lg g jepun....
x pun ke hong kong...
nanti aku nak jumper en basuki nak mintak sponser sikit....
huhuhuhu...
harap anaknya x banyak bunyi....
hihihi...


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

217Smile Re: adukan masalah anda disini... on Tue Nov 18, 2008 11:44 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
hehe..
dubai ke..
jadi ke tak ni...jgn ckap je lebih
g indon je...
aku pun nk buat..
sem 4 insyallah...
nk buat sem3...dengar cite dari senior busy wooo..
sem 4 maybe ok sikit..
mau joint venture ke??
aku ade contact2 baik kat sane...hehehe...


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

218Smile Re: adukan masalah anda disini... on Wed Nov 26, 2008 9:36 pm

nicecat

nicecat
Committee Member
huahua...
mmg bizi pung part 3...
aku tnye kengkawan...time ni cm critical kit...
kemalasan membara...
jd kene ah ketuk kpale kasi gerak...
nyway...kalo korang awal2 do prepare..mybe no probs kot

View user profile

219Smile Re: adukan masalah anda disini... on Wed Nov 26, 2008 11:13 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
so sem3 or sem4 better buat ni??
silap2 kang sem4 lagi busy dari sem3...hehe


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

220Smile Re: adukan masalah anda disini... on Fri Nov 28, 2008 1:08 am

nicecat

nicecat
Committee Member
en mohsin kate wat proposal sem 3...time2 cuti..
pt 4 aku tak tau lg...
nengok r sem dpn camne...
hm..aku sbnanye de probs lar...
nak smbung stadi....but de yang suruh keje...
ntah r....pening r... Rolling Eyes

View user profile

221Smile Re: adukan masalah anda disini... on Mon Dec 01, 2008 12:48 am

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
orang perempuan sambung jela study, kang da kawin leh pilih nak keje ke nak goyang kaki kat umah.. Laki jela jarang yg nak smbung masters sbb nak kumpul duit, maklumla, org perempuan mahal skang ni, demand tinggi, hahaha.. Laki yang smbung masters pun biasenye akan jadi lecturer..

View user profile

222Smile Re: adukan masalah anda disini... on Tue Dec 02, 2008 9:29 am

xaxian

xaxian
Moderator
Moderator
Uncle wrote:so sem3 or sem4 better buat ni??
silap2 kang sem4 lagi busy dari sem3...hehe

aku sebenarnya dah pikir...
the best way untuk buat adalah lepas part 4....
after final exam....
waktu yg paling best....
but...
lec pengiring plak akan sibuk...
tp semua tuh boleh d adjust...
huhuhu... Idea Idea


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

223Smile Re: adukan masalah anda disini... on Tue Dec 02, 2008 10:01 pm

nicecat

nicecat
Committee Member
BoRing99 wrote:orang perempuan sambung jela study, kang da kawin leh pilih nak keje ke nak goyang kaki kat umah.. Laki jela jarang yg nak smbung masters sbb nak kumpul duit, maklumla, org perempuan mahal skang ni, demand tinggi, hahaha.. Laki yang smbung masters pun biasenye akan jadi lecturer..

hek eleh...leh plak gitu..
tp seriously ikut hati aku nak smbung blaja...
tp de yg suruh kerje...
eleh BR x mahal pung...
skarang kan zaman moden...
sesuai r tuh ngan harge...
ko tanye aweks ko musti die jawab blaja tinggi2 gune duit banyak kene r demand tinggi kit...
muahaha... Twisted Evil Twisted Evil
all gurls....ankat tangan kalo stuju..huhu... adukan masalah anda disini... - Page 9 356989 adukan masalah anda disini... - Page 9 356989

View user profile

224Smile Re: adukan masalah anda disini... on Tue Dec 16, 2008 6:57 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
BoRing99 wrote:orang perempuan sambung jela study, kang da kawin leh pilih nak keje ke nak goyang kaki kat umah.. Laki jela jarang yg nak smbung masters sbb nak kumpul duit, maklumla, org perempuan mahal skang ni, demand tinggi, hahaha.. Laki yang smbung masters pun biasenye akan jadi lecturer..
hahaha..
nk kumpul duit watpe tu??
nk kahwin ke??
hahaha..
itulah biasa ler sekranga semua mintak mahal..


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

225Smile Re: adukan masalah anda disini... on Tue Dec 16, 2008 6:59 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
xaxian wrote:
Uncle wrote:so sem3 or sem4 better buat ni??
silap2 kang sem4 lagi busy dari sem3...hehe

aku sebenarnya dah pikir...
the best way untuk buat adalah lepas part 4....
after final exam....
waktu yg paling best....
but...
lec pengiring plak akan sibuk...
tp semua tuh boleh d adjust...
huhuhu... Idea Idea
idea ni bijak gak..
tapi takut lak masing2 tak nak pergi...
semua nk balik kampung kan...
tapi nk tunggu lepas part4 tuh...lame beb..
tapi cukup mase untuk kumpul duit riban2 ler..
tapi kalau g pas part4..tak leh mintak sponsor..
semua kena pakai duit sendiri...
papepun..aku dah ade plan nk g mane...
just nk set time je bile nak pergi...
insyallah menjadi..hehe


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 9 of 10]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum