You are not connected. Please login or register

Yuran Persatuan Bangunan!!!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down  Message [Page 6 of 9]

126Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 28, 2008 2:17 am

aku pon xtau la..

View user profile

127Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 28, 2008 10:38 am

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
tolongggggggggg......

sape yg tau ni?

sile bgtau..

View user profile

128Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 28, 2008 2:09 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
BohemianRhapsody99 wrote:tolongggggggggg......

sape yg tau ni?

sile bgtau..

tau ape br99??

View user profile

129Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 28, 2008 3:17 pm

hehe..tau samada nak byr atau tak..

View user profile

130Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 28, 2008 5:46 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
owh..
tak payah bayar la kalau ko tak de duit.
aku komfem tak byr, tak pegi trip pon aku jugak..
duit tak de maa....

View user profile

131Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 28, 2008 10:46 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
pada aku la kan, sape nak gi ape2 aktiviti yg dorg wat, baru byr, kalo takmo g takyah la byr kan..

View user profile

132Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 29, 2008 2:12 am

BohemianRhapsody99 wrote:pada aku la kan, sape nak gi ape2 aktiviti yg dorg wat, baru byr, kalo takmo g takyah la byr kan..

haah la..ini aku sokong sgt nih..

AJK, take note dis point yer..!!

View user profile

133Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 29, 2008 5:21 pm

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
pinjam laa pada sape2 yg kaya dulu,pade amc pun boleh..manti dah dapat pt boleh bayar balik..kalau pinjam dgn aku aku tak bagi haha

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

134Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 29, 2008 8:25 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
aku dgr dorg nk wat futsal lak, men kat atas bintang, bukan bintang kat langit tu, tapi pasaraya bintang..

View user profile

135Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 29, 2008 8:40 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
kat pasaraya bintang tu ada tempat maen futsal ker??
borang dah sampai kat kelas aku dah td..

View user profile

136Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 29, 2008 10:48 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
uiks...cara tu kat atas pasaraya bintang...
kire betul2 atas bumbung ler...or kat dalam bangunan je ni...
aku pun tak bayar yuran lagi...trip pun tak pergi gak..bosan....


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

137Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 29, 2008 11:13 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
die kat atas..
aku pun tak penah g lg, tapi awek aku aritu men futsal kat situ, die ckp mahal..

View user profile

138Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Wed Jul 30, 2008 12:02 am

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
futsal laa pulak

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

139Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Wed Jul 30, 2008 1:11 am

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
ade dak2 ni ajak, aku mcm nak join tapi mcm bbelah bgi, yela, yuran tak byr, hahaha..

View user profile

140Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Jul 31, 2008 5:53 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
alar..
pegi je. wat dono..
baik maen kat sports planet lagi best lar... sape nak join minggu depan ada game kat sports planet.. khamis malam.. kul 8 start..

View user profile

141Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Jul 31, 2008 8:45 pm

aPip_garcia wrote:pinjam laa pada sape2 yg kaya dulu,pade amc pun boleh..manti dah dapat pt boleh bayar balik..kalau pinjam dgn aku aku tak bagi haha

nape kat aku plak??
aku xkaya..
aku pon xbayo lagik..
adeh..

View user profile

142Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Jul 31, 2008 9:56 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
Bobbey wrote:alar..
pegi je. wat dono..
baik maen kat sports planet lagi best lar... sape nak join minggu depan ada game kat sports planet.. khamis malam.. kul 8 start..

bobbey, malam kene caj brape hek? nape men malam lak?

View user profile

143Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Fri Aug 01, 2008 12:34 am

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
sebab mlm semua orang free kot..
petang2 kang masing2 ade class..penat ler..
malam rm90 kot sejam...


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

144Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Fri Aug 01, 2008 5:11 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
oo, tapi kire ok la, floor die pun sedap, jatuh pun sakit.. lol!

View user profile

145Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Fri Aug 01, 2008 8:11 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
BohemianRhapsody99 wrote:
Bobbey wrote:alar..
pegi je. wat dono..
baik maen kat sports planet lagi best lar... sape nak join minggu depan ada game kat sports planet.. khamis malam.. kul 8 start..

bobbey, malam kene caj brape hek? nape men malam lak?

sebab minggu depan die wat promotion 2 jam rm120 sahaja...
tak macam selalu rm90 satu jam..
so, amek la kesempatan ni kan...
datang ar br99.. bawak team ko ker..
satu lagi, padang die dah tukar dah, tak pakai karpet lagi..
so, memang sedap padang yang baru neh..
try ar jom...



Last edited by Bobbey on Fri Aug 01, 2008 8:11 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : salah taip)

View user profile

146Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sat Aug 02, 2008 1:11 am

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
pehh, mati aku men 2jam, org men bola pun sejam stngah je, hehe..

aku takde team la, aku freelance, hehehe..

aku tak suke karpet, mcm takde feel futsal kan..

View user profile

147Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sat Aug 02, 2008 4:39 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
datang ler..
sian bobbey dah organize baik punya..
kat takde orang datg tak best lak...hehe
btw..aku masih belum bayar yuran persatuan beb...


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

148Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sat Aug 02, 2008 5:55 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
tak janji la, takut ade klas or ape2 kan..

aku pun tak byr lagi yuran psatuan.. Laughing

View user profile

149Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Aug 04, 2008 4:19 am

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
beta pon tak bayar jugak..
haha.. tunggu la ptptn dapat nanti baru aku bayar..

View user profile

150Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Aug 04, 2008 11:19 am

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
bile nak dpt ptptn ni.. Question

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 6 of 9]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum