You are not connected. Please login or register

Yuran Persatuan Bangunan!!!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down  Message [Page 7 of 9]

151Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Aug 04, 2008 6:55 pm

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
tak dapat lagi ke pt korang??gile keras..hahaha

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

152Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Aug 04, 2008 11:37 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
mane nak dapat..
tak anta lagi borang pejanjian..
huhu..

View user profile

153Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Aug 05, 2008 12:11 am

hoho..part 1 eh..

xpe2..
teruskan usaha anda..

View user profile

154Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Aug 05, 2008 2:37 pm

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
xpe nanti dah nak abis sem baru korang dapat..lagi masyuk..time tuh kitorang plak miskin.

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

155Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Aug 05, 2008 5:39 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
huhu..
boleh la kitorang makan kfc depan korang erk..
hehe...

View user profile

156Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Aug 05, 2008 10:41 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
hehe.. jgn ckp kfc jek, mcd, pizza, ape2 pun tak kisah.. Very Happy

View user profile

157Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Aug 05, 2008 11:48 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
bobbey kena belanja makan pizza ni..
takpun makan seafood..tanjung harapan....hehe


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

158Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Wed Aug 06, 2008 1:41 am

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
mcm ni laa baru sahabat aku..kan bobbey..weh bobbey,kat umah aku ade marry brown..mee udaNG Mb..rm6 je..campur aku baru rm12..tunjuk plak student card,dapat diskaun 10%..hahaha mcm mane bobbey??

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

159Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sat Aug 09, 2008 5:15 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
ok gak idea apip tu...keke..
bobbey kate kalau die dapt biasiswa jpa nk belanja makan...keke


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

160Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sun Aug 10, 2008 2:12 am

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
serius r ko mohon jpa, gempak gile pointer ko.. Laughing

View user profile

161Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sun Aug 10, 2008 3:08 pm

xaxian

xaxian
Moderator
Moderator
pointer dier x gempak giler....
org nyer jer yg giler....
huhuhuhu....
no coment.... Razz


_________________
Top Man in Te House,,,,
View user profile

162Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sun Aug 10, 2008 3:20 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
hehehe..
tapi kalo tak silap aku, tak ramai dak building yg dpt JPA ni..
time aku tgk kat notis board dulu, ade sorg je batch aku..

View user profile

163Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Aug 11, 2008 8:09 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
huhu..
aku try jer..
tak salah mencuba, kalau ada rezeki, dapat ar..
tol tak??
hafzan yang gilo...
haha...

View user profile

164Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Wed Aug 13, 2008 1:54 am

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
ntah nye..gilo punya hafzan

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

165Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Wed Aug 13, 2008 11:29 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
aah hafizan mmg gile..
gile kentang...
mcm hebat je....kekeke


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

166Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Wed Aug 13, 2008 11:43 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
hafizan sape weh?

View user profile

167Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Wed Aug 13, 2008 11:59 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
hafizan=xaxian


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

168Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Aug 14, 2008 12:05 am

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
ayok2, tak tau, kang lecturer carik, sape suro bgtau name die, hahaha.. lol!

View user profile

169Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Aug 14, 2008 10:57 am

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
haha..
hafizan poyo ar..
tak siap keje carik kitorang...
tol tak uncle??
haha..

View user profile

170Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Aug 14, 2008 6:50 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
hehehe..
aku ade cite ni, dulu ade dak senior ni, die repeat paper, kebetulan lak time die first masuk klas tu die duk sebelah aku, die mcm rapat jela dgn aku, assignment aku die tiru, sanggup dtg mlm2 buta dgn pg2 siang time nak gi klas tu semate2 nak tiru assignment aku, test tiru aku, time nak exam pun mulut manis je nak join study la, itu la, ini la..
skang die nak grad, aku nak mintak nota punyela susa, msg tak reply la, call tak angkatla, plg aku bengang tu die leh mintak duit kalo nak nota2 die..
kesimpulannye, die mmg org yg gampang, tak kenang budi, idup nak senang jek, kang ko makan pasir, jgn thegeh2 nak carik aku..
terima kasih, hehehehe..

View user profile

171Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Aug 14, 2008 7:42 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
huh!!
pedasnye kenyataan ko ni..
agak marah erk ko ngan die ni..
manusia mcm ni mmg tak kenang budi lar..
tak patut idup dalam dunia ini...
haha...

View user profile

172Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Aug 14, 2008 8:23 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
marah la bobbey, yela, kite tolon die dulu slamber jek, skang kite nak mintak tolon pinjam nota dgn assignment, suro byr lak, kambeng btol, bukan scorer pun nak poyo2 gitu..

View user profile

173Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Aug 14, 2008 9:59 pm

BohemianRhapsody99 wrote:hehehe..
aku ade cite ni, dulu ade dak senior ni, die repeat paper, kebetulan lak time die first masuk klas tu die duk sebelah aku, die mcm rapat jela dgn aku, assignment aku die tiru, sanggup dtg mlm2 buta dgn pg2 siang time nak gi klas tu semate2 nak tiru assignment aku, test tiru aku, time nak exam pun mulut manis je nak join study la, itu la, ini la..
skang die nak grad, aku nak mintak nota punyela susa, msg tak reply la, call tak angkatla, plg aku bengang tu die leh mintak duit kalo nak nota2 die..
kesimpulannye, die mmg org yg gampang, tak kenang budi, idup nak senang jek, kang ko makan pasir, jgn thegeh2 nak carik aku..
terima kasih, hehehehe..

hoho..org mcm nih mmg patut pon die repeat paper..
hidup xberkat..
aku rasa aku tau sape yg diperkatakan ini..
aku pnah gak try mintak dienye case study..nak bt cth..akhirnya..haram..xtunjuk pon..tanpa die tunjuk pon aku nye marks meletop2 tinggi..haha..
nak hidup berkat kena la saling berkongsi..
klu stakat nak mkn sorg..xde mane berkatnye..padan ngan muke ko wahai 'senior-yg-dah-grad-tp-xreti-nak-kata-terima-kasih'

View user profile

174Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Aug 14, 2008 10:06 pm

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
AcousticMeetConcrete wrote:
BohemianRhapsody99 wrote:hehehe..
aku ade cite ni, dulu ade dak senior ni, die repeat paper, kebetulan lak time die first masuk klas tu die duk sebelah aku, die mcm rapat jela dgn aku, assignment aku die tiru, sanggup dtg mlm2 buta dgn pg2 siang time nak gi klas tu semate2 nak tiru assignment aku, test tiru aku, time nak exam pun mulut manis je nak join study la, itu la, ini la..
skang die nak grad, aku nak mintak nota punyela susa, msg tak reply la, call tak angkatla, plg aku bengang tu die leh mintak duit kalo nak nota2 die..
kesimpulannye, die mmg org yg gampang, tak kenang budi, idup nak senang jek, kang ko makan pasir, jgn thegeh2 nak carik aku..
terima kasih, hehehehe..

hoho..org mcm nih mmg patut pon die repeat paper..
hidup xberkat..
aku rasa aku tau sape yg diperkatakan ini..
aku pnah gak try mintak dienye case study..nak bt cth..akhirnya..haram..xtunjuk pon..tanpa die tunjuk pon aku nye marks meletop2 tinggi..haha..
nak hidup berkat kena la saling berkongsi..
klu stakat nak mkn sorg..xde mane berkatnye..padan ngan muke ko wahai 'senior-yg-dah-grad-tp-xreti-nak-kata-terima-kasih'

lahanat barua punya senior...buat busuk name org2 yg ade repeat paper je..aku pun dah nak t'kene tempias same sbb dia buat mcm tuh..aku repeat account hehehehe..uncle,bobbey..jgn lupa bg tiru tau..jasamu akan ku kenang..akan ku ingat sehingga hembusan terakhir..hahaha

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

175Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Thu Aug 14, 2008 10:10 pm

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
tapi amc neh markah meletop2 bak gunung berapi pun nak bagi tau..bersyukur je..then turunkan ilmu kat junior2..meh ajar aku law383 n law 381..sepatah haram aku tak faham sampai skang..

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

Sponsored content


Back to top  Message [Page 7 of 9]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum