You are not connected. Please login or register

Yuran Persatuan Bangunan!!!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down  Message [Page 3 of 9]

51Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sun Jul 20, 2008 1:20 pm

mamat mane?
yg masa kickoff tu?

nak je aku kick kan..
haha..
plan pon xkonfem lagik..
xde element to control the people la weih..

ni yg xkonfiden nih..

View user profile

52Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sun Jul 20, 2008 1:45 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
ade la mamat tu, bukan time kickoff aritu, yg ni lain sket, hehehe..

View user profile

53Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sun Jul 20, 2008 7:42 pm

lain mcmane?
dah berumur?

View user profile

54Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Sun Jul 20, 2008 7:50 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
alaa ko ni, bace la reply yg awal2 kat thread ni.. Very Happy

View user profile

55Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 7:28 am

ala, malas la..haha..
klu malas baca, boleh x klu nak malas utk byr jgak?? Yuran Persatuan Bangunan!!! - Page 3 580175

View user profile

56Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 12:28 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
AcousticMeetConcrete wrote:mamat mane?
yg masa kickoff tu?

nak je aku kick kan..
haha..
plan pon xkonfem lagik..
xde element to control the people la weih..

ni yg xkonfiden nih..
tunggu ape lagi..kite bubarkan ler ajk2 yg ade ni..
kekekeke..
sape sokong angkat kaki...


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

57Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 12:43 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
aku dah angkat kaki dah..

View user profile

58Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 1:02 pm

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
aku dah cakap awal2 suh buat plan gulingkan ajk2 neh..korang penakut..

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

59Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 1:29 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
weh, ko start dulu la, kang aku ikut ko.. lol!

View user profile

60Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 6:15 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
ok..
kita sokong ramai...
sape sokong angkat idung..
tapi aku seriusly sokong.. memang aku dah lame bengkek ngan ajk skang..

View user profile

61Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 8:00 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
yeke? sile sbutkan name AJK yg membuatkan anda berasa bengkak, nak tau gak ni.. Yuran Persatuan Bangunan!!! - Page 3 669876

View user profile

62Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 8:29 pm

apip_gaban

apip_gaban
Senior Member
Senior Member
tak tau name

View user profile http://separanormal.blogspot.com/

63Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 9:57 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
tau muke tak ni? Very Happy

View user profile

64Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 11:27 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
name tak tau..
muke pun tak tau...
duh......



Yuran Persatuan - Rm5.00
Yuran Sukan & Rekreasi - RM5.00
Yuran Khidmat Masyarakat - Rm10.00
Yuran Builder Nite - RM30.00

Total = Rm50.00 Tunai


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

65Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Mon Jul 21, 2008 11:53 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
aku ade dgr ura2 nak wat builders nite somewhere else, bukan kat tempat biase lg, tapi tah la.. AJK pun bukan ade kat sini nak bgtau..

View user profile

66Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 2:31 am

osman

osman
Committee Member
Okes.. dalam perancangan nak wat kat Hotel laa.. tak kisah laa hotel mana2.. for information.. yg akan handle builders night.. part2.. 100% akan di handle oleh diorang. ajk2 persatuan turut bantu dan memantau setiap apa yg dilakukan. Asalnya.. ada cadangan nak wat builders night kat DSB (Dewan Seri Budiman) tapi dibangkang oleh penasihat persatuan, En Azizan, sebabnya... haha.. nie yang dasyat nie.. beliau kata.. budak2 jabatan bangunan kebanyakkan merokok.. so.. kalau wat kat DSB.. nanti ramai orang complain.. so.. akan effect Jabatan, dan Fakulti.. so.. sapa2 yang merokok tu.. terlepas laa kali eh.

View user profile http://www.osmanadli.com

67Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 3:32 am

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
yeke? jadi maknenye di sini, kalo merokok kat hotel tu tak akan effect name jabatan kite la kan? Very Happy

ok, jez inform la pkembangan2 terkini..

View user profile

68Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 1:44 pm

Bobbey_gunso

Bobbey_gunso
Senior Member
Senior Member
maknanya tak boleh merokok kat dsb jer lar...
kat tempat laen boleh erk...
tak gitu blackred?

View user profile

69Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 2:12 pm

Uncle

Uncle
Senior Member
Senior Member
iye ler...dlm uitm kan tak leh merokok..
kawasan larangan merokok...
tapi kalau kat luar boleh lah....
kecuali ada larangan merokok gak..
kat hotel mane tu nk buat???
kalau boleh jgnlah buat kat hotel kat klang tu...
kat hotel summit tu pun tak ok...makanan tak sedap langsung...
rugi je..cube try buat kat quality hotel...amik yg buffet...


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

70Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 2:37 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
Bobbey wrote:maknanya tak boleh merokok kat dsb jer lar...
kat tempat laen boleh erk...
tak gitu blackred?

btol gak, kat tempat lain leh nak mrokok, yg penting kat hotel tu jgn la tulis dak2 building tgh wat function.. Laughing

View user profile

71Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 8:30 pm

osman

osman
Committee Member
Ok.. pasal hotel tu kat mana akan di beritahu dalam masa terdekat.. sebab diorang (part 2) masih mencari lagi. Tapi minggu ni diorang mesti comfirmkan.. korang kalau ada idea hotel mana bgtau laa.. ok.. especially yang rajin tido hotel tu.. ramai dak building.. haha Smile peace!!

View user profile http://www.osmanadli.com

72Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 8:45 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
sape rajin tido hotel ni weh? bg cadangan, huhu.. Very Happy

View user profile

73Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 9:25 pm

utk xmmbebankan para pelajar aku arap duit dinner leh bayar time nak g dinner....or bile dah cnfirm nak wat bile,katne baru mintak duit...bayar pada yang perlu

View user profile

74Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 10:25 pm

BuildeR99

BuildeR99
Elite Member
Elite Member
btol gak kan, tapi leh ke wat camtu? da la this week last kene byr..

View user profile

75Good Re: Yuran Persatuan Bangunan!!! on Tue Jul 22, 2008 10:33 pm

katanye hari tu nak wat kat kelab darul ehsan yg kat istana kayangan sek 12 tu..

klu hotel..tolong lah ari hotel yg sediakan makanan halal..

klu kat shah alam nih, ada 2 je hotel yg halal, concorde and blue wave...

yg lain2 hotel..dapur campur dgn ba-alif-ba-ya..

so pada organizer, tolong jgn buat kat tempat2 yg itu sbb rasanya, xde sape yg sanggup tanggung dosa bdak2 building yg sememangnye dah ramai nih..

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 3 of 9]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum