You are not connected. Please login or register

Library Week & Book Fest 2008

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Library Week & Book Fest 2008 on Mon Aug 25, 2008 11:24 pm

Eralus


Admin
Admin
Brief Information


Event : Library Week & Book Fest 2008

Date : 25 - 29August 2008

Venue : PTAR 1, UiTM Shah Alam, Selangor



_________________
View user profile http://builder.forumotion.com

2 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Tue Aug 26, 2008 12:10 am

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
ptar1 rupenye, terkejut gak aku bace post ni dari luar, ingat ptar FSPU, hahahaha, mustahil sungguh.. Laughing

View user profile

3 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Tue Aug 26, 2008 12:30 am

Eralus


Admin
Admin
yup kat PATR1 kalau nak buat book fest kat PTAR FSPU tak mungkin...kecil sangat...


_________________
View user profile http://builder.forumotion.com

4 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Tue Aug 26, 2008 1:28 am

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
yep, pastu kang kantoi lak pakcik kat kaunter tu men counter strike.. lol!

View user profile

5 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Tue Aug 26, 2008 10:41 am

Bobbey_gunso

avatar
Senior Member
Senior Member
BohemianRhapsody99 wrote:yep, pastu kang kantoi lak pakcik kat kaunter tu men counter strike.. lol!


haha...

len mcm je bunyinya..

View user profile

6 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Tue Aug 26, 2008 3:50 pm

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
hehehe, aku ckp bende yang betul.. Very Happy

View user profile

7 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Tue Aug 26, 2008 9:54 pm

Austin77Power

avatar
Junior Member
Junior Member
betullah tu,
tp sy xnampak pakcik men counterstrike..
tp tgh ber yutiub..
kusyuk n tawadduk..

nasib baik la skrg ni ada 2-3 org staf baru, ok sket..
yg pakcik yg slalu men tu kena transfer g ptar 1..
ha..amek ko.. pirat

View user profile

8 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Tue Aug 26, 2008 10:07 pm

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
yeke? grenade ni slalu gi library ke? aku slalu gi library kalo ari panas jek, nak rase aircond die, hehehe..

View user profile

9 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Wed Aug 27, 2008 2:49 am

Austin77Power

avatar
Junior Member
Junior Member
hoho..boleh plak nak masuk lib bila ari panas je..wakaka..
kelakar la ko ni bro..

sy slalu g lib?
ntah le..
xsuke sgt sbb klu nak cri buku..mesti jarang dpt..
so give up la..

sbb bku yg dicari tu slalunye hot stuff..n orang2 yg hit dekan je sambar dlu..

View user profile

10 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Wed Aug 27, 2008 3:12 am

nicecat

avatar
Committee Member
best pe g library...

View user profile

11 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Wed Aug 27, 2008 3:19 am

Austin77Power

avatar
Junior Member
Junior Member
ntahnye..best ke g lib tu br99?

View user profile

12 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Wed Aug 27, 2008 11:45 pm

Uncle

avatar
Senior Member
Senior Member
Grenade77 wrote:betullah tu,
tp sy xnampak pakcik men counterstrike..
tp tgh ber yutiub..
kusyuk n tawadduk..

nasib baik la skrg ni ada 2-3 org staf baru, ok sket..
yg pakcik yg slalu men tu kena transfer g ptar 1..
ha..amek ko.. pirat
laa ye ke pakcik tu transfer g ptar 1..
itu ler asyik main counter je...
pastu tgk youtube..
kan dah kena...hahahahaa


_________________
My Gear
Nikon D90, Nikon 18 - 105mm VR, Nikon SB-600

http://eragarage.blogspot.com/
View user profile

13 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Wed Aug 27, 2008 11:56 pm

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
library fspu kureng sket la, sebab aku serabut tgk buku atas meja tuh, tak kemas2..

View user profile

14 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Thu Aug 28, 2008 1:49 am

Austin77Power

avatar
Junior Member
Junior Member
ntahnye..bkannye xle kemas..
bku2 kat rak pon sepah2..susahkan org nak cri bku..

ini klu report mesti terangkat punye..

View user profile

15 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Thu Aug 28, 2008 2:18 am

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
report la grenade, aku tak reti, huhuhu..

View user profile

16 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Thu Aug 28, 2008 2:27 am

Austin77Power

avatar
Junior Member
Junior Member
aku pon xreti..
cane ek?

camni kot..
Saya nak mereport..librarian fspu tu xbrape efisien sbb buku tersusun atas meja, bukan di rak2 buku.

click >send<

View user profile

17 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Thu Aug 28, 2008 2:50 pm

nicecat

avatar
Committee Member
aku pung...cm nk repot...
tp nengok tmpat kecik..buku sepah2 sush tol nak pinjam

View user profile

18 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Thu Aug 28, 2008 8:12 pm

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
buku pun tak banyak..
staf lame kat kaunter ckp kuat, padahal library..

View user profile

19 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Fri Aug 29, 2008 12:00 am

Austin77Power

avatar
Junior Member
Junior Member
mmg..
FYI..die tu pangkat paling rendah antara staf2 kat lib kita tu..
tu psl die paling bising sbb die nak kaver tempat die yg paling bawah dlm carta..

ada member aku dlu..nak bertumbuk dah dgn die..
mase tu mlm..xramai org..die sound..mak aih..xtahan la.
pastu mengaibkan ssb ckp kuat..
klu nak sound pkai speaker bose ke..agak2 la..

View user profile

20 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Fri Aug 29, 2008 12:00 am

Austin77Power

avatar
Junior Member
Junior Member
haha..tetibe emo plak..huhu~

View user profile

21 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Fri Aug 29, 2008 12:57 am

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
takpe, tak sala emo, emo btempat.. Laughing

View user profile

22 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Mon Sep 01, 2008 9:08 am

Austin77Power

avatar
Junior Member
Junior Member
bertempat di forum..

View user profile

23 Re: Library Week & Book Fest 2008 on Mon Sep 01, 2008 1:48 pm

BuildeR99

avatar
Elite Member
Elite Member
komen kite ni penting utk menjadikan library kite tempat yg selesa utk study, tapi tu pun kalo ade staff library bace la.. Laughing

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum